Yhdistykset

Tulossa 2024:

 

*Kevyt K13 paintball metsäareenalla

*Lasten K8 paintball metsäareenalla

*Lasten K8 Aquaball-vesikuulapeli tekonurmiareenalla

*Sisäleikkipuiston uusia aktiviteetteja

*Tilaussauna

 

Huvilupa yhdistyksille ja seuroille

 

Koko tila omaan käyttöön omalla porukalla, teemalla tai ilman!

Järjestä yhdistyksesi tai seurasi hauskat päättäjäiset tai virkistyspäivät Huviluvassa.

Voitte valita tekemistä joko laser- ja paintball-pelien, kuplafutiksen, karaoken sekä Huvimaa-sisäleikkipuiston muodossa yksittäin tai yhdistettynä.

Samat hinnat vuoden jokaisena päivänä Kutsu kaikki ystävät samoin hinnoin Siistit ja puhtaat tilat sekä ystävällinen palvelu
Ilmainen pysäköinti Sisätiloissa ilmaiset kahvit ja teet sekä tetramaidot Huvicity-areenalla linja-autoja ja kerrostaloja
Sisätiloissa ja kuplafutiksessa omat toivemusiikit Halutessasi tuo vain omat tarjoiltavat Laserareenoilla jopa 1600 neliötä piilopaikkoja ja aitoja autoja
Sisätiloissa kaikki tarjoiluastiat ja -välineet
kuuluvat hintaan
Koko tila ja pelialue omaan yksityiskäyttöön Sisäleikkipuistossa mm. vanhempien hierontatuoli ja aito kaivinkone
Oma ohjaaja, joka hoitaa myös loppusiivouksen Uniikit miljööt ja aktiviteetit Helpot juhlat ja tapahtumat

Laserpelit

Vuoden parhaat laserpelit Kaarinassa järjestää Huvilupa!

Laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön uudella post-apokalypsi-teemaisella Huviareenalla ja Huvicityssä. Pelikentällä on esteitä, rakennuksia ja siltoja. Savu-, *valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Jokaiselle pelikerralle uutta tuo *Dominaattori-tukikohdat (*vain Huviareena Laser Valkyrie). (Taukotilaa lukuunottamatta Huvicity-peliareenan lämpötila on talvisin 4-8 astetta).

Meillä ei ole henkilömäärärajausta laserpeleille ja varusteita löytyy 24 pelaajalle samanaikaisesti. Suuremmat ryhmät jaetaan useampaan joukkueeseen ja pelit voidaan toteuttaa aina alkukarsinnoista finaalipeleihin.

Meillä saa myös pelata juosten tai hiipien sekä taukoilla koko varausajan kuten haluaa.

Sisäareenamme sijaitsee Hartwallin vanhalla panimoalueella Piispanristillä, jossa on ilmainen ja laaja parkkialue.

Lue lisää laserpeleistä

Paintball yhdistyksille

 

Sisällä Huvicityssä

Sisäpelit käydään Huviluvan 1500 neliön autenttisella kaupunkitaistelu-areenalla Huvicityssä. Pelikentällä on oikeita autoja, busseja, kerrostaloja ja siltoja. Savu- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Pelaamme sisäpeliareenalla Huviluvan hajoamattomilla Reball-kuulilla, joiden pelituntuma ja koko on sama hajoavan värikuulan kanssa. Kumikuulia on käytössä rajattomasti! Ammu niin paljon kuin ehdit.
Lue lisää paintball-peleistä sisäpeliareenalla

Ulkona metsäpeliareenoilla

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaimmat paintball-pelit. Päivän taisteluille on mahdollistaa valita mieleisesi paikka Huviluvan kolmesta eri metsäpelikentästä. Ulkoareenalla on etukäteen sovittaessa mahdollisuus kevyempään pienempään värikuulaan tai perinteiseen isompaan värikuulaan. Pelipaikalta löytyy myös katetut taukopaikat nuotiogrillausta varten. Myös varusteiden vuokraus omatoimipeleihin on mahdollista!
Lue lisää paintball-peleistä ulkopeliareenalla

 

Huvimaa

Huvimaassa järjestät esimerkiksi helpot kauden päättäjäiset tai muut yhdistyksen juhlapäivät. Lasten leikkiessä aikuiset voivat kokoustaa isojen linnanpöytien äärellä tai ottaa rennosti juoden kahvia ja istumalla hierontatuolissa. Aikuiset voivat halutessaan myös liittyä mukaan leikkimään!

Lue lisää Huvimaasta

Kuplafutis yhdistyksille

Pukeudu ilmatäytteiseen kuplaan, taklaa, pyöri, väistä ja yritä saada jalkapallo vastustajajoukkueen maaliin. Yksinkertaisen hikinen aktiviteetti, jossa hauskuus on taattu! Pidä reilu peli mielessä ja ota ilo irti pelikavereiden taklaamisesta. Huvifutis sopii kaikille min 150cm pituisille ja max 110kg Huvifutaajille.

Kuplafutista pelataan Huviluvan uudella ulkonurmikentällä Kaarinan Piispanristillä aivan Turun naapurissa. Varaa oma tapahtumasi tänään!

Lue lisää Huvifutiksesta

Huvilounge

Huviloungessa pääset ledi-valojen loisteessa laulamaan oman yksityisryhmäsi kanssa karaokea ja pelailemaan arcade-pelikoneita (mm. Virtua Cop, Sega Rally, Baywatch-, Jurassic Park- ja Last Action Hero-flipperit, Speden reaktiopeli, Photoplay-konsoli, Virtua NBA, Darts-taulu ja pöytäfutis).

50-neliön kokoinen Huvilounge on suunnattu täysi-ikäisille ja maksimissaan 20 hengen yksityisryhmille. Oleskelutilasta löytyvät myös keittiöpiste astiastoineen sekä kahvit ja teet kaupanpäällisinä.

Sopii mainiosti esimerkiksi Huviluvan ohjatun liikuntatapahtuman (paintball, laserpeli tai kuplafutis) ja peseytymisen päätteeksi.

Lue lisää Huviloungesta

Salla Vainio
Salla Vainio
Hannu Palokangas
Hannu Palokangas
Loistopaikka lasten syntymäpäiviä ajatellen!
Minna Telen
Minna Telen
Saro Engblom
Saro Engblom
Henri Liimula
Henri Liimula
Mikko Virtanen
Mikko Virtanen
Oleg Androniuk
Oleg Androniuk
ernad sinanbegovic
ernad sinanbegovic
Jari Lehtonen
Jari Lehtonen
vilma puosi
vilma puosi

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö