Tilat

Huviluvan tilaesittely

Tulossa 2024:

 

*Kevyt K13 paintball metsäareenalla

*Lasten K8 paintball metsäareenalla

*Lasten K8 Aquaball-vesikuulapeli tekonurmiareenalla

*Sisäleikkipuiston uusia aktiviteetteja

*Tilaussauna

 

Huvilupa Kaarinassa koostuu viidestä huvittelualueesta:

Huvimaa

Huviareena

Huvicity

Huvifutis

Huvilounge

Lisäksi meillä on Piispanristin suihkutilat sekä Paintball-pelejä varten kolme ulkopeliareenaa Piikkiössä 10km päässä Piispanristin toimipisteestä.

Varatessasi aktiviteetin, saat tilan aina kokonaan oman tilaisuutesi käyttöön. Tiloja ja aktiviteetteja voi varata myös samanaikaisesti tai peräkkäin samalle yksityisryhmälle.

 

Huvi-394

Huvimaa

Huvimaa kätkee sisälleen sisäleikkipuiston, jonka saat muiden tilojemme tapaan varattua vain omaan käyttöön porukalla, teemalla tai ilman! Huvimaassa voi puuhata yksityistilaisuuksissa monen erilaisen aktiviteetin parissa, ikäsuosituksemme on 6-vuotiaasta alkaen. Tekemistä riittää niin näppärälle näpertäjälle kuin aktiiviselle liikkujallekin.

Lataa Huvimaan sisäleikkipuiston infopaketti tästä

Huviareena

Huviareena on 1600 neliön post-apokalypsi-teemainen areena, jolla käydään kovimmat Laserpeli Valkyrie kamppailut! Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Tila on kokonaan omassa käytössä varatun aktiviteetin ajan.

Lataa Huviareena Laser Valkyrie-pelin infopaketti tästä

Huvi-141
20230523_121145

Huvifutis

Huvifutis on leikkimielistä kuplajalkapalloa Huviluvan omalla noin 40x50 metrin kokoisella tekonurmikentällä ulkotiloissa Piispanristillä. Pelit pelataan kokonaisuudessaan 1,5 tunnin pituisena tapahtumana, johon sisällytetään alkuvalmistelut, pelierät ja erätauot sekä pukuhuonetilan käyttö. Pelierät kestävät 10 minuuttia kerrallaan ja pelit pelataan maksimissaan 7 vastaan 7 -peleinä. Loput yksityisryhmän jäsenistä toimivat vaihtopelaajina. Pelaajien minipituus tulee olla 150cm ja maksimi painoraja 110kg. Lisäksi kuplafutis-ryhmän käytössä on max 16 hengen pukuhuonetila, josta löytyvät yksi wc ja keittiö astiastoineen omia tarjoiluja varten. Erilliset suihkutilat varataan erikseen tapahtuman päätteeksi.

Lataa Huvifutiksen kuplajalkapallon infopaketti tästä

Huvilounge

Huvilounge on täysikäisille ja max 20 hengelle tarkoitettu noin 50m2 karaoke- ja arcade-pelitila. Tilasta löytyvät karaokelaitteisto sekä 90-luvun koukuttavimmat arcade-pelit, kuten Virtua Cop-ammuntapeli, Sega Rally-autopeli, Speden Spelit reaktiopeli, Baywatch-, Jurassic Park- ja Last Action Hero-flipperit, Photoplay-konsoli, Virtua NBA-koripallopeli, Darts-taulu ja pöytäfutis. Lisäksi yksityisryhmän käytössä ovat keittiö laitteistoineen ja astiastoineen sekä kahvit, tetramaidot ja teet. Sopii mainiosti esim. jonkin muun Huvilupa-aktiviteetin ja peseytymisen päätteeksi.

Lataa Huviloungen karaoke- ja arcade-pelitilan infopaketti tästä

IMG_7649
huvicity 1

Huvicity

Huvicity on 1500 neliön autenttinen kaupunkitaistelu-areena, jolla pääset pelaamaan kumikuula- (eli paintball-pelejä) sekä laserpelejä (Laser Barracuda). Pelikentällä on oikeita autoja, busseja, kerrostaloja ja siltoja. Savu- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Tila on kokonaan omassa käytössä varatun aktiviteetin ajan. (Taukotilaa lukuunottamatta Huvicity-peliareenan lämpötila on talvisin 4-8 astetta).

Lataa Huvicityn kumikuulapelin infopaketti tästä

Lataa Huvicityn Laser Barracuda-pelin infopaketti tästä

Ulkoareenat

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaimmat paintball-pelit. Päivän taisteluille on mahdollista valita mieleisesi paikka Huviluvan kolmesta eri metsäpelikentästä. Kenttien läheisyydestä löytyy myös katetut taukopaikat nuotiogrillausta varten.

Lataa ulkoareenan paintball-pelin infopaketti tästä

Lataa omatoimisen paintball-vuokrauksen infopaketti tästä

20230527_161814 kotisivu

Suihkutilat

Ohjatun liikuntatilaisuuden jälkeen on hyvä suorittaa peseytyminen esimerkiksi Huviluvan suihkutiloissa Piispanristillä. Tiloista löytyy pukuhuoneet miehille ja naisille sekä yhteensä neljä suihkua, kaksi kummasakin. Suihkutilat varataan maksullisena lisäpalveluna 45 minuutiksi kerrallaan. Varaustilanne katsotaan aina tapauskohtaisesti. Huviluvalta löytyvät pesuaineet sekä rajallinen määrä pyyhkeitä.

Salla Vainio
Salla Vainio
Hannu Palokangas
Hannu Palokangas
Loistopaikka lasten syntymäpäiviä ajatellen!
Minna Telen
Minna Telen
Saro Engblom
Saro Engblom
Henri Liimula
Henri Liimula
Mikko Virtanen
Mikko Virtanen
Oleg Androniuk
Oleg Androniuk
ernad sinanbegovic
ernad sinanbegovic
Jari Lehtonen
Jari Lehtonen
vilma puosi
vilma puosi

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö