Koululaiset

Tekemistä ja liikuntaa täysin huomaamatta

Tulossa 2024:

 

*Kevyt K13 paintball metsäareenalla

*Lasten K8 paintball metsäareenalla

*Lasten K8 Aquaball-vesikuulapeli tekonurmiareenalla

*Sisäleikkipuiston uusia aktiviteetteja

*Tilaussauna

 

Huvilupa koululaisille

 

Koko tila omaan käyttöön omalla porukalla, teemalla tai ilman!

Tuo luokkasi liikuntatunnille, liikunnalliselle luokkaretkelle tai muutoin viihtymään ja liikkumaan Huviluvan eri aktiviteeteissa! 

Viihtyä ja liikkua voitte joko laserpelin merkeissä Huviareenalla tai Huvicityssä tai Huvimaa -sisäleikkipuistossa yksittäin tai yhdistettynä. Hieman vanhemmille tarjolla on myös värikuulaa (K13) sisällä sekä ulkona sekä kuplafutispelit (pituusraja min 150cm)!

Varaa hieman erilainen liikuntatunti tai järjestä vuoden paras luokkaretki yhdistelemällä liikuntaa ensin laserpelissä ja tämän jälkeen viihtymällä sisäleikkipuistossa. Valinta on sinun. 

 

Samat hinnat vuoden jokaisena päivänä Kutsu kaikki ystävät samoin hinnoin Siistit ja puhtaat tilat
Ilmainen pysäköinti Sisätiloissa ilmaiset kahvit, teet ja tetramaidot sekä omat toivemusiikit Uniikit miljööt ja aktiviteetit
Ulkoareenalla nuotiogrillausmahdollisuus laavulla Halutessasi tuo vain omat tarjoiltavat Laserareenoilla jopa 1600 neliötä piilopaikkoja ja aitoja autoja
Sisätiloissa kaikki tarjoiluastiat ja -välineet
kuuluvat hintaan
Koko tila ja pelialue omaan yksityiskäyttöön Sisäleikkipuistossa mm. vanhempien hierontatuoli ja aito kaivinkone
Oma ohjaaja, joka hoitaa myös loppusiivouksen Ystävällinen palvelu Helpot juhlat ja tapahtumat

Laserpelit kouluille

Koulupäivän kohokohta tai päättäjäisten ohjelmanumero. Laserpeli on turvallinen toiminta-aktiviteetti minimissään lapsille ja vanhemmille lapsenmielisille. Suositusikäraja 8-vuotiaasta ylöspäin. Meillä saatte pelata omalla tavallanne juosten tai hiipien sekä pitää taukoja koko varausajan kuten haluatte.

Hauskat ja vauhdikkaat laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön huikealla Huviareenalla tai Huvicityssä, jotka ovat Pohjoismaiden suurimmat laser-sisäpeliareenat. Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu, *valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Erilaisuutta joka pelikerralle tuovat uudet *Dominator-tukikohdat! (*vain Huviareena Laser Valkyrie). (Taukotilaa lukuunottamatta Huvicity-peliareenan lämpötila on talvisin 4-8 astetta).

Lue lisää laserpeleistä

Huvimaa kouluille

Tuo koko luokka Huvimaahan touhuamaan! Huvimaassa voi puuhata monen erilaisen aktiviteetin parissa jättikokoisesta huojuvasta tornista ja vaahtomuovialtaasta virtuaalitodellisuuteen asti. Tekemistä riittää niin näppärälle näpertäjälle kuin aktiiviselle liikkujallekin. Yksi Huvimaan ohjaaja on paikalla auttamassa ja valvomassa toimintaa.

Lue lisää Huvimaasta

Paintball koululaisille

Yli 13-vuotialle koululaisille on tarjolla vauhdikasta menoa ja meininkiä ohjattujen värikuulapelien muodossa. Värikuulaa voidaan pelata metsässä viihtyen kolmella pelikentällämme tai kumikuulaa musiikin ja savutehosteiden tahtiin sisällä Huvicityssä. Ulkoareenalla on etukäteen sovittaessa mahdollisuus kevyempään pienempään värikuulaan tai perinteiseen isompaan värikuulaan.

Lue lisää värikuulapeleistä tai varaa vaikka heti!

 

Kuplafutis koululaisille

Yli 150cm-pituisille koululaisille on tarjolla vauhdikasta menoa ja meininkiä ohjattujen kuplajalkapallopelien muodossa. Kuplafutista voidaan pelata Huviluvan omalla tekonurmikentällä ulkotiloissa Piispanristillä.

Lue lisää kuplafutiksesta!

Salla Vainio
Salla Vainio
Hannu Palokangas
Hannu Palokangas
Loistopaikka lasten syntymäpäiviä ajatellen!
Minna Telen
Minna Telen
Saro Engblom
Saro Engblom
Henri Liimula
Henri Liimula
Mikko Virtanen
Mikko Virtanen
Oleg Androniuk
Oleg Androniuk
ernad sinanbegovic
ernad sinanbegovic
Jari Lehtonen
Jari Lehtonen
vilma puosi
vilma puosi

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö